, ,

Kinkekomplekt isale – “Super dad” sokid ja rukkilille tükkšampoon. Kaasa tasuta KINGITUS!

25.50

Otsid ideaalset kingitust, mis näitaks isale, kui lahe ta on? Meie kinkekomplekt isale  “SUPER DAD”  on just see, mida vajad!

Täiuslik kingitus isadele, kes hindavad stiili ja enese eest hoolitsemist, sisaldades kõike vajalikku, et isad tunneksid end eriliselt – ja näeksid sama vinged välja!

Mida komplekt sisaldab?

  1. “SUPER DAD” sõnumiga sokid – Pehmed ja mugavad sokid, mis toovad iga sammu sisse natuke lahedust. Täiuslik lisand isale, kes armastab väljendada oma unikaalset stiili (ja natuke ka oma uhkust, et ta on parim isa maailmas!).
  2. Rukkilille tükkšampoon (98% naturaalsed koostisosad) – Isadele, kes hoolivad oma välimusest, on see šampoon täiuslik valik! Meie ökoloogiline tükkšampoon, mis on pakitud praktilisse metallkarpi sõnumiga “Nothing beats a good hair day,” annab isale iga päev võimaluse särada. Parim valik pehmeteks ja läikivateks juusteks!

 

Product total

Options total

Grand total

Üks väga eriline kinkekomplekt isale  – “Super dad” sokid ja rukkilille tükkšampoon. Ühes väga erilises kosmeetikakotis, kuhu kõik vajalik ära mahub!

98% naturaalsete koostisosadega rukkilille tükkšampoon on meeldivalt magusa, aga samas kergelt mõrkja rukkilille aroomiga.

Aktiivsed koostisosad: Makadaamiaõli, kakaovõi, oliiviõli, pärnaõie ekstrakt, E-vitamiin.

Kõik meie isadepäeva kingiideed ja kinkekomplektid leiad – SIIT

Shopping Cart