, ,

Habeme hoolduskomplekt – tükkšampoon ja habemevaha. Kaasa KINGITUS!

26.50

Meie esimene habeme hoolduskomplekt – ideaalne kingiidee lähenevaks isadepäevaks.

 

Meie kehasari on saanud järjekorde täienduse – meestele mõeldud habeme ja vuntside hooldusvahendid, mis koosnevad vaid naturaalsetest koostisosadest.

Miks eelistada meie tükkšampoone- 

  • Efektiivsus:  koostisained on kontsentreeritud ega ole veega lahjendatud. Pärast pesemist on nahk rahulik ja niisutatud, ei ketenda, ei puneta ega tiri, ning habe on pehme ja siidine.
  • Kulutõhusus: Tahke šampoon kulub 2-3 korda aeglasemalt kui vedelad habemehooldustooted.
  • Kompaktsus: Tahke šampoon kaalub vaid 60 grammi – seda on lihtne kaasa võtta trenni või käsipagasisse lennureisidel.
  • Looduslik: meie tahked šampoonid on 98%-100% looduslikud ega sisalda silikoone, parabeene ega sulfaate.

Habemešampooni mõned koostisosad ja nende mõju –

  • Shea-või, magus mandliõli ja kakaovõi taastavad, niisutavad ja tugevdavad karvade struktuuri, vältides haprust, rahustavad nahka ja normaliseerivad rasunäärmete tööd.
  • Saialille ekstrakt omab tugevat antibakteriaalset toimet, vähendab punetust ja sügelust.
  • E-vitamiin muudab karvad paksemaks ja tugevamaks, tugevdab neid, normaliseerib naha seisundit ja pH-tasakaalu.

 

Product total

Options total

Grand total

Üks väga eriline habeme hoolduskomplekt – vaid naturaalsetest koostisosadest koosnev tükkšampoon ja habemevaha. Ühes väga erilises kosmeetikakotis, kuhu kõik vajalik ära mahub!

Meie habemevaha on 100% naturaalne toode, mis muudab habeme ja vuntsid pehmeks, siledaks ja kergesti käsitsetavaks, andes neile vormi ja sära. Sobib kõikidele nahatüüpidele, eriti tundlikule ja ärritustele kalduvale nahale.

Meie habeme ja vuntside pesuks mõeldud tükkšampoon on spetsiaalselt loodud habeme õrnaks hoolduseks: see ei kuivata nahka, väärtuslike õlide kompleks hoiab ära ärritused ja taastab karvade struktuuri. Pärast pesemist on habe pehme, hoolitsetud ja näeb kaunis välja.

Sandlipuu annab šampoonile rikkaliku, aga samas delikaatse magusa puidu lõhna ja aktiivsüsi ennetab akne teket ja eemaldab toksiine.

Shopping Cart