,

Rullitav seljakott

39.00

Valmistu muretuks ja nauditavaks reisi kogemuseks meie Black Giraffe rullitava seljakotiga! See nutikas ja stiilne seljakott on loodud ruumisäästlikuks ja praktiliseks lahenduseks igale reisijale.

Valikus kaks tooni ja kaks sõnumit –

  1. adios, bithachos
  2. I followed my heart and it led to the airport

Peamised omadused:

  • Ruumisäästlik ja ülikompaktne: Nutikas rullitav disain võimaldab seljakoti lihtsalt kokku voltida ja sisseehitatud taskusse pakkida. Ideaalne ruumi säästmiseks sinu pagasis.
  • Ülikerge: Kaaludes vaid paarsada grammi, on see seljakott ülikerge. Saad kaasa võtta kõik vajaliku ilma lisaraskuseta.
  • Keskkonnasõbralik: Valmistatud 100% taaskasutatud polüestrist, mis sisaldab AWARE™ jälgijat. See tehnoloogia tagab materjalide autentsuse ja aitab kaasa keskkonnasäästlikkusele.
  • Heategevuslik Panus: Iga müüdud AWARE™ toote pealt annetatakse 2% Water.org’ile, aidates pakkuda puhtamat vett kogukondadele üle maailma.
  • PVC-vaba: Keskkonnasõbralik ja tervisesõbralik valik, mis ei sisalda kahjulikke PVC-materjale.

 

Product total

Options total

Grand total

Valmistu muretuks ja nauditavaks reisi kogemuseks selle must-have seljakotiga! Tänu nutikale rullitavale disainile saab selle seljakoti lihtsalt kokku voltida ja sisseehitatud taskusse pakkida, muutes selle ideaalseks ruumisäästlikuks lahenduseks reisimiseks. See on ülikerge, kaaludes vaid mõned untsid, nii et saad kaasa pakkida kõik vajaliku ilma lisaraskuseta.

Valmistatud 100% taaskasutatud polüestrist, mis sisaldab AWARE™ jälgijat. Iga müüdud AWARE™ toote pealt annetatakse 2% Water.org’ile. PVC-vaba.

Värv

Beež, Must

Sõnum

adios, bithachos, I followed my heart and it led me to the airport

Shopping Cart