,

You cook & I’ll drink wine kinkekarp

Algne hind oli: €54.00.Current price is: €45.00.

Black Giraffe kinkekarp “You Cook. I’ll Drink Wine” on loodud neile, kes armastavad kokkamist ja head veini. See on ideaalne kingitus sünnipäevaks, tähtpäevaks või lihtsalt eriliste hetkede tähistamiseks.

Maitsesoolad pakuvad rikkalikke maitseelamusi ja orgaaniline vein täiustab iga õhtusöögi kogemust.

Karbi sisu:

  • Kolm Black Giraffe maitsesoola:
    • Mustsõstrasool: Täiuslik hapuka  ja soolasuse kooslus, mis lisab särtsu igale roale, alates salatitest kuni grillitud kalani.
    • Tomati ja basiilikusool: Klassikaline segu Vahemere ürtidest, mis toob esile Vahemere köögi autentse maitse. Ideaalne pastade, pitsa ja liharoogade täiustamiseks.
    • Maitsesool: Aromaatne ja maitseküllane segu, mis täiustab liha- ja köögiviljaroogasid. Sobib suurepäraselt ka marinaadide ja kastmete valmistamiseks.
  • Orgaaniline vein “I’m your organic white”:
    • Elegantne Andaluusia Vein: See puhas ja rafineeritud valge vein on valmistatud hoolikalt kasvatatud orgaanilistest viinamarjadest Andaluusia parimatest veinimajadest. Selle värske ja puuviljane maitse on ideaalne kaaslane igale gurmeeroale.

Product total

Options total

Grand total

Esitleme sulle Black Giraffe eksklusiivset kinkekarpi “You cook. I’ll drink wine”, mis on täiuslik kingitus kõigile gurmaanidele ja veinisõpradele. See elegantne kinkekarp sisaldab kolme unikaalset ürdisoola ja üht suurepärast orgaanilist veini Andaluusia veinimajalt.

Kinkekarp sisaldab 3 erinevat maitsesoola ja I’m your organic white veini.

Meie maitsesoolade valiku leiad siit – söök ja jook

PS! Tegemist on alkoholiga ja see võib kahjustada teie tervist. 

 

Shopping Cart